Media Info Servis

Exotické príchute Grand Hotela Kempinski High Tatras
Publikovan: Piatok, 16.04. 2010 - 11:59:07
Vec: Grand Hotel Kempinski High Tatras


Vysoké Tatry (16. apríl 2010) -  Chute z celého sveta dorazili do Vysokých Tatier. Odteraz až do polovice mája si hostia reštaurácie Grand Restaurant v Grand Hoteli Kempinski High Tatras budú môcť pochutnať na exotických mäsových delikatesách z Austrálie, Severnej Ameriky a Afriky. Chuť Austrálie Vám priblíži mäso z tasmánskej kengury či pštrosa, Severnú Ameriku zastupuje bizón z Rocky Mountains a africké chute predstavia kudu veľký a antilopa z Kene. Všetky tieto špeciality sú vo svete považované za delikatesy a vyznačujú sa výnimočnou nutričnou hodnotou, a preto aj rastúcou popularitou.


Grand_Hotel_Kempinski_Restaurant.jpg

Mäso z kengury má málo nasýtených tukov, je bohaté na proteíny, zinok a železo

Pštros a bizón majú málo tuku a cholesterolu, vysoký obsah kalcia, proteínov a železa, chuťou sú podobné chudému hovädziemu mäsu. Kudu a antilopa chuťovo skôr pripomínajú divinu a tiež patria medzi chudé mäsá. Antilopie mäso sa považuje za jedno z najvyberanejších a najlepších.

„Čerešničkou“na tejto exotickej kolekcii je krokodíl, biele mäso s jemnou chuťou popisovanou ako niečo medzi kuracinou a krabom. " hovorí šéfkuchár Gerald Vorreiter, nadšený z mimoriadnej zostavy na jeho grile.

Grand Hotel Kempinski High Tatras bol po komplexnej rekonštrukcii otvorený v máji 2009

Nachádza sa v nádhernom prostredí Vysokých Tatier, v bezprostrednej blízkosti Štrbského plesa, vo výške 1351 m.n.m. Hotel ponúka ubytovanie v 98 priestranných izbách a apartmánoch, vynikajúcu kombináciu slovenskej a medzinárodnej kuchyne, konferenčné priestory s najmodernejšou technikou a jedno z najlepších a najkrajších Kempinski The Spa v Európe s rozlohou 1300 m2.

Zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras

Zdieľajte správu vo Vašej obľúbenej sociálnej sieti: Bookmark and Share Subscribe







Tento lnok si mete preta na webe Media Info Servis
http://www.mediainfoservis.sk

Tento lnok njdete na adrese:
http://www.mediainfoservis.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=2368